La que se avecina

Ići dole

La que se avecina

Počalji od Nerea M. taj Sub Jun 14, 2014 10:38 pm


Ova serija govori o svakodnevnih problemima jedne pomalo specifične zajednice koja živi u "luksuznoj" zgradi Mirador de Montepinar. Govori o teškoćama s kojima se suočavaju mladi pri kupovini stana, u zgradi koja je sve,  samo ne luksuzna. Govori o ljudima koji se bore da prežive hipoteku od 40 godina, kojima samo ostaje nada da će dolazak u ovu zgradu promeniti njegov život. I svima bude potpuno promenjen.
U ovoj zgradi od samo deset stanova, komšije se susreću sa problemima kojih nema ni u jednoj drugoj zgradi u zemlji. U prizemlju žive Enrike Pastor (Jose Luis Gil) i Araseli Madarijaga (Isabel Ordaz) koji se bore da  očuvaju svoj brak i svoju porodicu, čiji mir narušavaju sin tinejdžer (Eduardo García Martínez), dementna tašta (Emma Penella) i problematičan svekar.
U stanu preko puta dve starice Mari Tere (Gemma Cuervo) i Isaskun (Mariví Bilbao) okupirale su kancelariju građevinske firme koja pokušava da proda stanove pre nego što bankrotiraju. Uprkos upornim prodavcima Hoakinu (Guillermo Ortega), Eriku (Elio González)  i njihovom zgodnom šeficom Rakel(Vanesa Romero), starice ne odustaju od svoje želje da ostatak svog života provedu u luksuzu.
Na drugom spratu nalaze se tri sprata. U stanu 1C živi bračni par Resio, Antonio (Jordi Sánchez) i Berta (Nathalie Seseña) koji pokušavaju da svoj dosadan život ispune zagorčavajući život drugima. U stanu pored živi Leonardo (Luis Miguel Seguí), dosadan neženja zaljubljen u Kristinu (Malena Alterio ) koja je iznajmila 1C sa gej Kubancem (Roberto San Martín) nakon što ju je verenik ostavio mesec dana pred venčanje.
Na drugom spratu se nalaze tri stana. U 1C žive Goja (Beatriz Carvajal ) i Visente (Ricardo Arroyo), penzioneri koji su došli u zgradu da proganjaju tek
oženjenog sina Havijera (Antonio Pagudo) i snaju Lolu (Macarena Gómez) koji su kupili stan u potkrovlju.  Pored njih živi mladi bračni par sa troje dece, Amador (Pablo Chiapella) i Majte (Eva Isanta) koji uprkos novčanim teškoćama pokušavaju da održe imidž bogatog i uspešnog para.
U stanu 2C živi Tvrdica, misteriozni komšija koji  im potajno zagorčava život. I kao da im nisu dovoljni svakodnevni problemi srednje klase, u potrkovlje im se uselio mlad i lep glumac (Adrià Collado), čija uspešnost izaziva zavist u zgradi  kod svih, a naročito kod njegovog brata Hoakina. A kada problema nema, uvek su  tu portir Maksi (Eduardo Gómez ) i baštovan Koke (Nacho Guerreros) da unesu nemir u zgradu.

Izvor: http://www.prijevodi-online.org

Godine emitovanja: 2007-?
Broj epizoda: 93 (13+15+14+12+13+13+13+)
Televizija: Telecinco
Produkcija: Alba Adriática
Glumci: Jordi Sánchez, José Luis Gil, Ricardo Arroyo, Mariví Bilbao, Pablo Chiapella, Eduardo García, Eduardo Gómez, Nacho Guerreros, Eva Isanta, Antonio Pagudo, Vanessa Romero, Luis Miguel Seguí, Nathalie Seseña, Carlota Boza, Macarena Gómez, Fernando Tejero, Beatriz Carvajal, Gemma Cuervo, Cristina Medina, Cristina Castaño, Adrià Collado, Elio González, Sofía Nieto, Guillermo Ortega, Roberto San Martín, Isabel Ordaz, Antonia San Juan, Manuel Andrés, Carlos Alcalde, Fabio Arcidiácono, Malena Alterio, María Casal, Amparo Valle, Emma Penella, Silvia Abril, María Adánez, Paz Padilla, Pablo Puyol
avatar
Nerea M.
Administrator
Administrator

Posts : 409
Join date : 03.06.2014
Age : 31

Pogledaj profil korisnika http://espanjola.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu