La mujer de judas

Ići dole

La mujer de judas

Počalji od ivobar taj Ned Jun 22, 2014 5:09 am


Vijest o ženi koja je ubila mladog svećenika Sebastiana, zainteresirala je Gloriu Leal od prvog trenutka. Ona je mlada studentica pred diplomom kojoj je upravo vijest o ženi koja nakon 20 godina izlazi iz zatvora, poslužila kao tema za diplomski dokumentarac nakon što joj je stric uništio prijašnji: to je bila savršena ideja koja bi joj otvorila put u svijet filma te se je, ne gubeći vrijeme, zajedno s dvije najbolje prijateljice, Petuniom i Micaelom, odmah bacila na istraživanje prošlosti te misteriozne žene po imenu Altagracia del Toro. Ubrzo Gloria shvaća da je ona uz svoju majku Joaquinu (ujedno i najbolju Altagracijinu prijateljicu), Altagracijinu majku Berenice i dobrodušnog Buenaventuru, jedna od rijetkih osoba koja je uvjerena da je Altagracia nedužna. Ono što se donedavno činilo kao jednostavan rad, postalo je teška zadaća nakon što joj jedan muškarac, zvan Salomón Vaisman ponudi svoju pomoć. Salomón je mladi, uspješni i privremeni direktor vinarije del Toro, Altagracijinog nasljedstva koje ona, nakon izlaska iz zatvora, želi povratiti svim silama. Naime u vinariji radi mnogo ljudi koji su se okoristili njezinim odlaskom u zatvor kako bi preuzeli njezino nasljedstvo. Sve se još više zakomplicira kada na isti dan Altagracijinog povratka kući, u Caroru, stigne i njezina privlačna i tajanstvena polusestra, Marina Batista, plod izvanbračne veze Juana Vicentea del Tora, koja također želi novac i naravno, poveći dio obiteljske ostavštine. A nimalo malena prepreka koja Altagraciji stoji na putu je ambiciozni novinar Marcos Rojas Paul, koji je godinama progoni jer je čvrsto uvjeren u njezinu krivnju.

Gloria smatra da je njezin zadatak otkriti što stoji iza misterioznih ubojstava, tko je ustvari pravi ubojica i koja je njegova stvarna namjera. Shvativši da je pred njom težak posao, prihvati Salomónovu ponudu i oni se neplanirano zaljube jedan u drugoga, što joj dodatno oteža vlastitu misiju. Ubrzo nakon dolaska u Caroru, Gloria doznaje da je uz svoju polusestru Sagrario jedina nasljednica velikog bogatstva del Torovih, da joj je Altagracia teta i da je povrh svega razbaštinjena jer je Juan Vicente, njezin otac bio čvrsto uvjeren u njezinu krivnju. Nakon čitanja oporuke svi kreću u potragu za sakrivenim novcem zbog kojeg je već poginuo nemali broj ljudi. Uskoro se počinju događati čudne stvari. Odmah nakon Altagracijnog dolaska u Caroru svima se počinje prikazivati žena u vjenčanici, poznatija kao Judina žena, a počinjena su i mnoga ubojstva pod nepoznatim okolnostima upravo u slavnoj vinariji del Toro. Nakon što upozna pohlepu svakog svih zaposlenih u vinariji na vodećim mjestima, postane još uvjerenija u Altagracijnu nedužnost, a prema cilju je vode i njezine nerijetko potresne vizije događaja koji slijede. U svojoj potrazi, Gloria ne riskira samo svoj život, već i ljubav prema Salomónu, ali ona je spremna prihvatiti i taj rizik samo kao bi saznala što se krije iza mračne i čini se, dobro sakrivene prošlosti. Mlada i zaljubljena nasljednica ne želi početi vezu sa Salomónom dok ne otkrije što se nalazi iza misterije Judine žene i koja je od šest tajanstvenih žena uistinu sposobna počiniti ta nesvakidašnja ubojstva, makar tako saznala i ono što ne bi trebala doznati ... No, da li uistinu postoji ta žena? Tko je Judina žena? Možete li pogoditi kakav će biti kraj?

Godine emitovanja: 2002
Televizija: RCTV.
Glumci: Chantal Baudaux, Juan Carlos García, Astrid Carolina Herrera, Luis Gerardo Núñez, Gledys Ibarra, Julie Restifo, Javier Vidal, Dora Mazzone, Fedra López, Kiara, Albi De Abreu
avatar
ivobar
Administrator
Administrator

Posts : 111
Join date : 03.06.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu