Tierra de lobos

Ići dole

Tierra de lobos

Počalji od Boyana taj Uto Jun 03, 2014 10:15 pm


Braca César Bravo i Román Bravo vraćaju se u svoju rodnu zemlju nakon propalog napada u Portugalu gde su poginuli njihovi prijatelji. Sve što imaju na raspolaganju za početak novog života jeste imanje La Quebrada i koliba u kojoj su odrasli.
Međutim braća Bravo nailaze na prepreku u započinjanju novog života u vidu Loba, lokalnog zemljoposednika, čoveka koji upravlja osiromašenim narodom kako njemu odgovara i koji u pridošlicama vidi pretnju. Lobo je udovac i živi sa svojim ćerkama Almudenom, Isabel, Nieves i Rosom.
Lobo i njegovi sledbenici, predvođeni Aníbalom, pokušaće na sve načine da navedu pridošlice da odu, ali neće moći da spreči da se rodi ljubav između jedne od Lobovih ćerki i starijeg brata Bravo, uprkos činjenici da je ona verena za Félixa, lokalnog lekara.
Izgleda nemoguće da braća Bravo ostanu tu, Lobo ih prezire i u selu ih niko, osim Elene, ne podržava. Ipak sve se menja sa pojavom Jean Marie Raymonda, čudnim likom iz Švajcarske koji ih ubeđuje da se na njihovoj zemlji nalazi izvor lekovite vode koji bi mogao da im donese dosta novca. Tada braća Bravo odlučuju da ostanu i bore se za ono što je njihovo, borba u kojoj će morati da se suoče sa neprijateljski naklonjenim okruženjem i u kojoj će otkriti mračne tajne o selu, o ljudima koji u njemu žive kao i istoriju o sebi samima, sve što je dugo bilo zakopano u kolektivnom sećanju "Zemlje vukova".

Godine emitovanja: 2010-2014.
Broj epizoda: 42 (13+13+16)
Televizija: Telecinco
Produkcija: Multipark Ficción, Boomerang TV
Glumci: Álex García, Junio Valverde, Juan Fernández, Sergio Peris-Mencheta, Antonio Velázquez, María Castro, Adriana Torrebejano, Dafne Fernández, Silvia Alonso, Nicolás Coronado, Jordi Rico, Eva Pedraza, Mamen Duch, Alejandro Albarracin, Sandra Blázquez, Álex González, Esmeralda Moya, Raúl Mérida, Assumpta Serna, Roberto Álvarez, Carolina Bang
avatar
Boyana
Administrator
Administrator

Posts : 124
Join date : 03.06.2014

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu